bemer
bemer terápia

BEMER Bérlés

A BEMER kezelés egy fejlett mágneses mező terápia, amely célzott hatással van a test központi funkcióira. Teljes mértékben kémiai anyagok és „csodaszerek” nélkül. A BEMER kezelés pulzáló mágneses mezőt használ, hogy a BEMER 3. generációs jelkonfigurációt bejuttassa az Ön szervezetébe. A BEMER javítani tudja a korlátozott mikrokeringést, tehát a kis és legkisebb erek vérellátását.

bemer kezelés
Melyik készüléket válasszam?

BEMER Classic, BEMER Pro vagy BEMER Evo?

A három készülék terápiás hatása megegyezik, mindegyik a 3. generációs BEMER jelkonfigurációt alkalmazza. Így nem tud hibázni, bármelyik készüléket választhatja.

bemer matrac

20+ Éves múlt

A BEMER technológiai alapjai több mint 20 évvel ezelöttre vezethetőek vissza.

Igazolt eredmények

 • Több oxigén-kinyerés
 • Hatékonyabb véreloszlás a hajszálerekben
 • Tágabb mikroerek

Szakmai ügyfélszolgálat

Kérdései volnának, vagy bérelni szeretne?  Telefonáljon!

BEMER terápia alkalmazási területei

A BEMER terápia segíthet a legkisebb erek vérellátási zavarai esetén, ezzel pedig az egész szervezet hatékony támogatójává válhat. Hatékony lehet minden olyan alkalmazási területre, ahol a korlátozott mikrokeringés felelős a közérzeti zavarokért.
A BEMER terápia alkalmazása olyan betegségek esetén ajánlott, amelyek vérellátási zavarokkal járnak. Különösen hatékony sebek és törések gyógyulási folyamatának felgyorsításában. A BEMER fizikai érterápia elősegítheti a legkisebb véredények vérellátását, és támogathatja a sejtek oxigénellátását. A mikrokeringés serkentése pedig segíthet a testünknek a gyógyulási folyamatokban, vagy az aktuális egészségi állapotunk fenntartásában és megerősítésében. A vérkeringés támogatásával elősegítheti azt, hogy az összes tápanyag eljusson oda, ahol szükség van rájuk. 

BEMER Classic Set bérlés

70 000 Ft / hó
 • B.BOX Classic

  BEMER Classic vezérlőegység: egyszerűen kezelhető, nyomógombos készülék, terápiás hatása megegyezik PRO készülék hatásával.

 • B.BODY (matrac)

  teljes test kezelőmodul a BEMER terápia legfontosabb kezelőegysége

 • B.SPOT (korong)

  precíz kezelőegység

 • B.PAD (sál)

  intenzív kezelőegység

BEMER Pro Set bérlés

80 000 Ft / hó
 • B.BOX Pro

  BEMER Pro vezérlőegység- érintőképernyős, dupla jelgenerátorral rendelkező készülék, egyszerre tudja működtetni a BEMER matracot és egy intenzív kezelőegységet, felére csökkentve ezzel a kezelés időtartamát.

 • B.BODY (matrac)

  teljes test kezelőmodul, a BEMER terápia legfontosabb kezelőegysége

 • B.SPOT

  kis területű, célzott kezeléshez

 • B.PAD (sál)

  nagyobb terület célzott kezeléséhez

 • B.LIGHT (fényterápiás applikátor)

  a bőr kezeléshez. A B.LIGHT hatása a Safe Laser készülék hatásával hasonlítható össze.

BEMER EVO

100 000 Ft / hó

 • B.BOX Evo

  Érintőképernyős vezérlőegység, egyszerre 2 kezelőegység egyidejű működtetése

 • B.BODY EVO (matrac)

  teljes test kezelőmodul

 • B.SPOT EVO (korong)

  precíz kezelőegység

 • B.PAD (sál)

  intenzív kezelőegység

 • Beauty Pack

  igényelhető, ára: + 20 000 Ft

BEMER alvóprogram

Az értékes alvás megszerzése olykor hatalmas kihívás. Számtalan ember átélte már a rossz alvás kellemetlen következményeit. Reggelente lomhán, ingerülten ébred, és az ágyból való kikelés is nehézségekbe ütközik? Fáradt és ideges már a nap kezdetén? Ha nincs ideje lelassulni és kideríteni, hogy miért alszik rosszul, akkor érdemes kipróbálnia a  BEMER alvóprogramot. Egyszerűen feküdjön le a Bemer matracra, indítsa el az alvóprogramot, és meglepő módon ez segíthet javítani az alvásminőséget.

Gyakran a rossz alvásminőséget a rossz vérkeringés okozza.

Nem szükséges alvásszakértőnek lenni ahhoz, hogy felismerjük, az egészséges véráramlás elengedhetetlen a jó alvás szempontjából.

De hogyan kapcsolódik a véráramlás az alvásminőséghez?

Éjszaka a szervezet a vér nagy részét a belső szervekbe irányítja, például a bélrendszerbe és a májba. Ezáltal fokozódik a hormonok és az immunrendszer működését támogató anyagok mennyisége, ami segít a test regenerálódásában, méregtelenítésében, és a felkészülésben a következő napra. Ezek az esszenciális anyagok a véráram segítségével jutnak el a rendeltetési helyeikre. Ha a vérkeringésed nem megfelelő, akkor a test nem tudja hatékonyan elosztani ezeket az anyagokat. Az eredmény egy lassú, fáradt érzés, ami az egész napot végigkíséri, amíg nem kap minőségi pihenést. Egészséges véráramlás nélkül nincs jó alvás, ami hatással lehet a munkájára, a hangulatára és fizikai teljesítményére.

 

 

 

Miért béreljen vagy vásároljon BEMER készüléket?

Otthonában, kényelmesen alkalmazhatja a BEMER terápiát, nem kell kezelőhelyre járni, így időt és utazási költséget takaríthat meg. Naponta akár háromszor, négyszer is használhatja, így gyorsabban regenerálódik.

Műtétek, balesetek után gyorsabban visszakaphatja régi életét, csonttörések gyorsabban gyógyulhatnak.

Mivel a BEMER kezelés hatása 10-12 óra, így a 24 órás terápiás hatás a legegyszerűbben bérléssel, otthoni használattal biztosítható.

Bármekkora a család, mindenkit megtanítunk a készülék használatára, cél, hogy minél többen használják a készüléket.

A BEMER bérlés kiváló kipróbálási lehetőség ha vásárlási szándékkal rendelkezik. Bérlőink számára felajánljuk, hogy kedvezményes áron megvásárolhatják az általuk bérelt készüléket is.

A rossz minőségű alvás gyakran a rossz vérkeringés tünete. Kizárólag otthonában valósítható meg a BEMER alvóprogram használata. Könnyebben el tud aludni, csökkennek az alvási problémák, mindez időveszteség nélkül. Miközben Ön alszik, a BEMER matrac használatával jobb alvásminőség érhető el.

Tudományosan igazolva 

A Berlini Mikrocirkulációs Intézetben igazolt:

 • 27 % -kal gyorsabb vazomóció
 • 29 % -kal jobb véreloszlás a kapillárisokban
 • 31 % -kal gyorsabb vénás elfolyás
 • 29 % -kal magasabb oxigén-kinyerés

A fenti adatok a 30 napos kezelés után elért legnagyobb értékek, ez nem átverés, az adatok forrása: R. Klopp; Institut für Mikrozirkulation Berlin; 2010

Az érszűkület esetén az ér belső átmérője szűkül, ami csökkenti a benne áramló vér mennyiségét. Az erek átmérőjének szűkülése számos betegség vagy egyéb tényező miatt történhet, és ez az oxigén- és vérellátás hiányosságokhoz vezethet, amelyek szervi működészavarokat és az általános egészségi állapot romlását okozhatják. Az érrendszer fontos a szervek és szövetek normális működéséhez, és a keringés, különösen a mikrokeringés, javítása elengedhetetlen a normális funkció helyreállításához és fenntartásához.

Számos olyan betegség létezik, amely nagyobb ereink szűküléséhez, a kapillárisok elzáródásához vagy egyéb károsító hatásokhoz vezethet, ami érszűkülethez vezethet, és így gátolhatja a szövetek és szervek megfelelő vérellátását. A cukorbetegségnek a mikrovaszkuláris szövődmények kialakulása is félelmetes következménye lehet, különösen, ha a vércukorszint nem megfelelően van beállítva vagy kontrollálva. Ezek a szövődmények a kis erek keringésének gátolásával járnak, és szervi károsodást okozhatnak, például érszűkületet. Ennek eredményeként kialakulhat például végtagok érszűkülete, a szem ereinek károsodása, amely jelentős látásvesztéshez vezethet, sőt akár teljes vaksághoz is. Ezenkívül a finom érhálózat károsodása, amely a vesék vérellátásáért felelős, szintén ebbe a kategóriába tartozik. Ez a vesék működésének kezdeti romlásához vezethet, később pedig teljes veseelégtelenség alakulhat ki.

Az érszűkület gyakori okozója az érelmeszesedés, amely járványszerűen terjed. Az érelmeszedés kezdetben „puha” plakkok formájában jelentkezik az erek belső falán, majd idővel elmeszesednek, átalakulva „kemény” plakkokká, ami tartós beszűkülést okoz az ér lumenében. Ezzel párhuzamosan az érfal rugalmassága csökken, és merevsége nő. Ennek következményeként az érrendszer nem képes megfelelően reagálni a test állapotának és környezeti hatásoknak megfelelően változó igényekre. Ennek példája lehet a vérrögképződés fokozott hajlama (trombózis). Hosszú távon ez a folyamat szívbetegségek kialakulásához vezethet, mivel a szívnek fokozottan kell dolgoznia az elégtelen vérellátás kompenzálására. Ennek eredményeként a szív üregei kórosan tágulnak, falai vastagodnak, és különféle szívbetegségek kialakulásának alapját teremthetik meg.

A BEMER fizikai érterápia egy olyan eljárás, amely a vérerek biológiai ritmusának stimulációját célozza meg, meghatározott időbeli sorrendben impulzusokat küldve és egy mágneses mezőt létrehozva. Az elektromágneses mező segítségével az ér falában található izomsejtek összehúzódását serkenti azok stimulálásával, ami több vért pumpál a kapillárisok területére. Ennek következtében a sejtek és szövetek jelentősen jobb oxigénellátást kapnak, ami aktivizálja a sejtek biokémiai folyamatait. Így a rendszeres BEMER készülék használatával az egész test energiaszintje és teljesítőképessége növekedhet.

A BEMER fizikai érterápia egy olyan eljárás, amely a vérerek biológiai ritmusának stimulációját célozza meg, meghatározott időbeli sorrendben impulzusokat küldve és egy mágneses mezőt létrehozva. Az elektromágneses mező segítségével az ér falában található izomsejtek összehúzódását serkenti azok stimulálásával, ami több vért pumpál a kapillárisok területére. Ennek következtében a sejtek és szövetek jelentősen jobb oxigénellátást kapnak, ami aktivizálja a sejtek biokémiai folyamatait. Így a rendszeres BEMER készülék használatával az egész test energiaszintje és teljesítőképessége növekedhet.

BEMER Classic Set​

Egyszerűen kezelhető, nyomógombos vezérlőegység.

70 000 Ft / hó

BEMER EVO Set

Érintőkijelző, színes piktogramokkkal a könnyű kezelés érdekében.
 

100 000 Ft / hó

BEMER Pro Set​

Érintőképernyős és dupla jelgenerátorral
rendelkező vezérlőegység, egyszerre tudja működtetni a BEMER matracot és egy intenzív kezelőegységet, felére csökkentve ezzel a kezelés időtartamát.

80 000 Ft / hó

Mi a mikrokeringés jelentősége? Mi a fizikai érterápia? [Rövid]

Hogyan történik a mikrokeringés javítása BEMER terápiával?

Az egyénre szabható terápia [Dr. Rozsos István Ph.D._érsebész]

Bemer terápia kardiológus szemmel [Dr. Szabó A. Árpád_kardiológus]

Diabétesz szövődményeinek kezelése [Dr. Miléder Margit_diabetológus]

Bemer a SOPORTBAN - Megengedett Teljesítményfokozó Módszerek

7/12 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szakértő kollégánk válaszol a kérdéseire

Kamatmentes részletfizetés

2 féle 0 THM-es részletfizetési konstrukció

7/12 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Reggel 8 és este 20 óra között a hét minden napján, ünnepnapokon is hívható szakmai ügyfélszolgálat.

Orvosi tanácsadás

Bérlőinknek és vásárlóinknak egyéni kezelési protokollt készítünk.

Bérleti díj beszámítás

2-5 hetes bérleti díj beszámít a vételárba.

Adatok

RBA Info Hungary Kft.

Cím: 1094 Budapest, Páva u. 15-17 

Bankszámlaszám:

10401196-50526972-84711007

Adószám: 27973356-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-359753

A Safe Laser orvostechnikai eszköz tanúsítvány száma: 144446-13-08-16

Bemutatótermünkben ingyenesen kipróbálhatja a lágylézer terápiát!

Call Now Button